KIERunek śniadanie – przepisy kulinarne
Jaja po renczersku
Jaja po renczersku Aromatyczne jaja po renczersku z boczkiem z pewnością przypadną do gustu nie tylko Panom. Polecamy użyć silikonowej foremki dla nadania wyjątkowego akcentu naszemu daniu. 1 jajko4 plastry boczku1 placek tortilli½ papryki½ cebuli2 łyżki...
Czosndogi
Czosndogi Mamy dla Was przepis na niezwykle popularne ostatnio czosndogi. Brzmi tajemniczo, lecz to po prostu znana i lubiana bagietka czosnkowa z parówką na ciepło. Można je wykonać naprawdę szybko, przy okazji dbając o urozmaicenie domowego...
Nadziewane kajzerki
Nadziewane kajzerki Podczas karnawału idealnie sprawdzają się proste przepisy. Szczególnie w wersji na ciepło. Tutaj polecamy szybkie bułeczki nadziewane. Polubią je zarówno starsi, jak i mniejsi goście. 8 kajzerek2 łyżki masła4 plastry wędzonego boczku4...
Kanapka z szarpaną wieprzowiną
Kanapka z szarpaną wieprzowiną Ostatnimi czasy szarpana wieprzowina wzbudza spore zainteresowanie w kulinarnym świecie. W tej formie może stać się składnikiem świetnej przekąski - na kolację czy na lunch do pracy. Jej przygotowanie nie wymaga od nas zbyt...