


Wolno pieczony boczek
Wolno pieczony boczek Niektóre aromaty warto wydobywać powoli. Dzięki temu nasze potrawy nabierają wyrazistego smaku. Spróbujcie koniecznie wolno pieczonego boczku. Idealnie sprawdza się jako danie obiadowe, bądź na zimno – jako wędlina. Składniki 1–1 i 1/2 kg...
Żeberka w cebulowym sosie
Żeberka w cebulowym sosie Wiemy dobrze, że KIERujący się smakiem uwielbiają tradycyjne potrawy. Stąd pomysł na przepis na żeberka skąpane w cebulowym sosie. Składniki 1 kg żeberekcebul3 ząbki czosnkuSzklanka wrzącej wody5 liści laurowych5 ziarenek ziela...
Polędwiczka z czereśniami
Polędwiczka z czereśniami Nie domyślacie się nawet, jak dobrze smakują czereśnie w asyście wieprzowiny! Gdy dodacie do tego boczek i camembert, powstanie idealny obiad na specjalną okazję. Wypróbujcie nasz przepis – naprawdę warto. Składniki 1 polędwiczka...