


Tomahawk z glazurą cydrowo – musztardową
Tomahawk z glazurą cydrowo – musztardową Niedzielny obiad z grilla? To danie będzie idealne do tej roli. Poznajcie przepis Krzysztofia Bielawskiego na tomahawk z wieprzowiny z kością (kawałek schabu wraz z tłuszczem i kostką), podawany z glazurą...
Kaszanka z młodą cebulką, jabłkami, miodem i dressingiem
Kaszanka z młodą cebulką, jabłkami, miodem i dressingiem Dzisiaj ma dla Was propozycję na kaszankę otoczoną korowodem aromatów. I to nie byle jakich! Jabłka, miód i cebula dymka dodadzą jej wyjątkowego smaku. Pieczona kaszanka w folii z młodą cebulką dymką, jabłkami,...
Niebanalna kiełbasa z rusztu
Niebanalna kiełbasa z rusztu Skąd taka nazwa? BO nasz Szef Kuchni, Krzystof Bielawski, zawsze przygotowuje niebanalne połączenia. Tym razem zaproponował wyjątkowy przepis na Kiełbasę z rusztu, faszerowaną serem i przekładaną warzywami – podawaną z pikantnym...
Stek z karkówki ze szparagami
Stek z karkówki ze szparagami Mamy dla Was propozycję nie do odrzucenia. Niech w tym roku na „pierwszy ogień” wjeździe u Was stek z karkówki wieprzowej marynowany żółtym curry, imbirze i sosie worcester – podawany na grillowanych szparagach. To istna...